Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: