Recept uit Koken voor elke dag:
Gebraiseerde zalm
- Ingrediënten:
- mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bonen, boter, broccoli, ei, fruit, granen, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, prei, rijst, room, sjalot, tomaat, vis, vlees, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken: