Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Asperges met peterselie
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, groente, melk, peterselie, suiker en witte asperges
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: