Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken: