Rognons de veau en casserole - Kalfsniertjes gebakken in boter met mosterd en peterselie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 485 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Baklava - Traditionele baklava met pistachenoten

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ansjovisboter

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek