440 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeidooierknoflookkruidenmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperplantaardige oliesjalotuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kip met peterselie en citroen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aquarel van asperges en ei

Ingrediënten:
asperge, bier, bladpeterselie, bloem, citroensap, eetbare bloemen, ei, eiwit, extra vergine olijfolie, frituurolie, oude balsamicoazijn, kruiden, witte wijnazijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten van hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde gebakken eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, tomatensaus, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gefrituurde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ei, frituurolie, koolzuurhoudend bronwater, oregano, peterselie, piment, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visfilet uit de oven

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, gedroogd broodkruim, olijfolie, peterselie en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Haal meer recepten op...