Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, boter, cayennepeper, citroen, ei, groente, knoflook, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva: