407 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterselieboterchilipepercitroencitroensapeikerstomaatknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperrode paprikarode spaanse peperrode uitomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Inkvisjes met tomaat

Ingrediënten:
boter, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, moscardini, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, rode wijn en tomaat in blik

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Brunch / lunch uit 1 groente in de hoofdrol:

Rode Paprika Shakshuka

Ingrediënten:
bladpeterselie, geelwortelpoeder, gehakt, komijnpoeder, olijfolie, rode chilipeper, saffraan, scharreleieren, knoflook, tomatenblokjes, ui en yoghurt

Keuken:
Israëlisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Spaghetti met tomaat & scampi

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurier, olijfolie, peperoncino, peterselie, prosecco, scampi, spaghetti, tomaat, tomaat in blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Linguine met strandgapers en tomaten

Ingrediënten:
chilipoeder, kerstomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaanse peper, strandgapers, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Pilav met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, boter, gemengde specerijen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalkoengehaktballetjes met tomaten-paprikasaus

Ingrediënten:
bliktomaat, chilipeper, ei, geroosterde paprika uit pot, kalkoenfilet, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, varkensbuik, bladpeterselie en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Risotto met calamari en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vierge olijfolie, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijlinktvis, risottorijst, tomaat in blik, visbouillon, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:

Ei met ui en tomaat

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, groene peper, olijfolie, pul biber, rode peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Bijgerecht uit Jeruzalem:

Gebakken tomaten met knoflook

Ingrediënten:
bladpeterselie, boerenbrood, chilipeper, knoflook, maldon zeezout, olijfolie, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...