62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterdragondroge witte wijneifondknoflookkruidenlauriermelkmozzarellaolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrijstrunderbouillontijmtomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip-marsala en basilicum

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, marsala, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Sardientjes met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, bloem, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines, tomatenpuree en witte wijn

Keuken:
Spaans
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Basisrecept uit Parade van pasta & pizza:

Pasta met een kleurtje

Ingrediënten:
bloem, ei, kurkumapoeder, olie, rode bietensap, saffraanpoeder, spinazie, tomatenpuree, verse basilicum, kruiden, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Parmigiana van gefrituurde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, bloem, gedroogde oregano, ei, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, melk, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, verse basilicum, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Pasta e fagioli

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, durum tarwemeel, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groene paprika, knoflook, tomaat, tuinkruiden en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met pesto en pijlinktvis

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, bladpeterselie, bloem, ei, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, ricotta, tomaat, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krabballetjes met salsa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, extra vierge olijfolie, krabvlees, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, eieren, extra vergine olijfolie, knoflook, paddestoelen, peper, poularde, rivierkreeftjes, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Haal meer recepten op...