Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: