Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Gesmoorde prei met gepocheerd ei
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olijf, prei, witbrood en wittewijnazijn
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, room, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: