Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: