Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, oregano, peper, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Plenty more:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie: