Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, koriander, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie: