Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Maatjes met schuim van jenever, peterselie en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, jenever, jonge spinazie, maatjesharing, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, risottorijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean: