291 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloemboterbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpreirozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Wortel-kaneelsalade

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, groene kardemompeulen, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, maïzena, mild chilizout, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pistaches, poedersuiker, sinaasappelschil, vanillestokje, witte ui en wortel

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Geroosterde wortel-pompoensoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peper, peterselie, pompoen, rozemarijn, selderij, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aardpeer met wortel, graanmosterd en dragon

Ingrediënten:
aardpeer, bladpeterselie, dragon, graanmosterd, groentebouillon, kappertjes, knoflook, limoensap, maldonzout, olijfolie, peper, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gevulde uien met wortel-komijnsaus

Ingrediënten:
bulgur, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, limoensap, maïskorrels, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pomodoritomaat, sjalot, verse bladpeterselie, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel met mosterd

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische wortel en linzen stoof

Ingrediënten:
cashewnoten, chili, crème fraîche, erwtjes, gemberwortel, groentenbouillon, ui, knoflooktenen, kurkuma, linzen, olijfolie, peper en zout, peterselie, ras el hanout, rijst, tomatenpuree en wortels

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini mediterraneo

Ingrediënten:
biet, bladpeterselie, citroensap, courgette, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, ricotta, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Spaanse saus - salsa spagnola

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kruidnagel, rauwe ham, ui, verse bladpeterselie, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / warme sauzen / varkensvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Artisjokenbouillon

Ingrediënten:
appelazijn, artisjokken, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, selderij, tijm, ui, wortel, zout, zoute haring en zure haring

Keuken:
Marokkaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

geroosterde kip met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, chilipeper, gehakt, groentebouillon, komijnpoeder, laurierblaadjes, linzen, olijfolie, rode ui, scharrelkip, sjalot, bleekselderij, trostomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Linzensoep met manchego

Ingrediënten:
bladpeterselie, groentebouillon, linzen, manchego, olijfolie, oregano, pikant paprikapoeder, sjalot en winterpeen

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Koningssaus - salsa reale

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, kippenbouillon, melk, ui, verse bladpeterselie, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, dille, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kervel, knoflook, koolzaadolie, mosterdpoeder, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, tijm, ui, vegetarisch niervet, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Lunch uit Boerenkool:

Soep Met Cannellinibonen En Boerenkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, cannellinibonen, gedroogde oregano, groentebouillon, ui, olijfolie, palmkoolbladeren, passata, peper, bleekselderij, tijm, tomatenblokjes, wortels en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...