Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Food en So Much More: