Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kipschnitzels met peterselie & kappertjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, kappertjes, kipfilet, knoflook, olijfolie en peterselie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: