Suquet de peix: gestoofde heek met fijngewreven knoflook, peterselie, tomaat en pimenton

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 107 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mozzarella in Carozza

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Paasbloembrood

Een recept uit delicious. magazine - 2016-04

No Knead bread in een Dutch Oven

Een recept uit Tessa Couperus

Hoe bak je een goed brood?

Een recept uit Isabel