Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Kruiden-vinaigrette
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, courgette, dragon, ei, knoflook, mosterd, munt, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: