Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, koriander, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Elzas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: