Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: