Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Entrecote van de grill met persillade
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, rijst, runderbouillon, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken: