77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneifondkalfsgehaktkalfsschenkelknoflooklaurieroliepeperrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuivleeswitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gestoofd kalfsvlees met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rozemarijn, salie, ui, uitgebeende kalfsschouder, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfsvlees à la Mario

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, tomaat, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Pasta met kalfsvlees en ham uit de oven

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gemalen foelie, kalfsgehakt, knoflook, laurier, marsala, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, paprikapoeder, parmezaanse kaas, penne, peterselie, rigatoni, spekvet, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Italiaanse schnitzels

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfslapjes, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en varkenslapjes

Soort:
vlees
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Veau Marengo

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Gesmoorde kalfsschenkel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouquet garni, citroenschil, kalfsschenkel, kalfspoot, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Siciliaanse polpette

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kalfsgehakt, laurier, olijfolie, oud brood, oude pecorino, peper, peterselie, varkensgehakt, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Kalfsschnitzels van Korfoe

Ingrediënten:
bloem, citroen, gladde peterselie, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, runder- of kippenbouillon, ui, salie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Niertjes in droge sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra dry sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, pale sherry, peterselie, ui, varkensnier, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / orgaanvlees
Haal meer recepten op...