Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, eidooier, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: