Recept uit Melk & dadels:
Marmita van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, rijst, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De worst story:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!: