Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, groene kruiden, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, oregano, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht / lichte maaltijd uit Bonen!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: