Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bavette met rode ui
- Ingrediënten:
- arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De liefde van de man ...:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: