Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken: