Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Het groot fondue boek:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: