Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit De herenkookclub: