Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: