Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloemkool, brood, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, oregano, paprika, peper, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Proef Puglia: