Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: