Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dragon, ei, knoflook, komkommer, kruiden, limoensap, mosterd, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Picknick / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lunch uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: