Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Makreel & kokkels uit de oven met laurier, knoflook & pepers
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, knoflook, kokkels, laurierbladeren, makrelen, olijfolie, rode peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kruidnagel, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: