Recept uit De kunst van het koken:
Verbeterde runderbouillon uit blik
- Ingrediënten:
- bleekselderijblad, droge witte wijn, laurier, peterselie, rode wijn, runderbouillon uit blok, tijm, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De herenkookclub:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Kochen für zwei: