Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderbouillon, salie, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: