105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboneneifruitgranengroentekaasknoflooknootmuskaatnotenolijfoliepepersuikeruivisvleesvolle melkwateryoghurtzadenzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Gratin van knolselderij

Ingrediënten:
aardappel, anchochilipoeder, boter, daslook, groene chilipeper, knoflook, knolselderij, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, preien, sjalot, slagroom, volle melk, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Knolselderijsoep met chorizo

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, halfgedroogde chorizo, knoflook, knolselderij, melk, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:

Zeeuwse kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, gekookte ham, knoflook, knolselderij, krielaardappeltjes, maïzena, melk, mosterd, roomkaas, ui, verse peterselie, zeeuws spek en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
varkensvlees / kaas
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en knol- en bleekselderij

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, kaneelstokje, knolselderij, koriander, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, runderbouillon, slagroom, spaanse peper, steranijs en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Kippenstoof - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, ei, goudse kaas, halfvolle melk, kippenvlees, knolselderij, lasagnavellen, laurier, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, tijm, ui, winterwortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Groenten uit lammefjorden, duindoorn- en kruisbessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babypreitjes, boter, duindoornbessen, groene kruisbessen, jonge knolselderijtjes, jonge spitskool, karnemelk, kippengelei, melganzenvoet, peterselie, preibloemen, room, sjalot, snijbietblad, stremsel, venkelknol, volle melk, water en worteltjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoeken

Ingrediënten:
bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gerookte zalmsoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / groente
Haal meer recepten op...