Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, dragon, ei, eidooier, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, volle melk, water, witte peper, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit 101 ballen: