52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencustardpoedereieidooiereiwitfijne kristalsuikerkristalsuikermelkchocoladepoedersuikerpure chocoladeroomroomkaassuikervolle melkwaterwitte chocoladezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geroosterde witte chocolade met sinaasappel dille en pistache

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, agar-agar, appelsap, bakpoeder, beurre noisette, bloem, citras, citroen, citroengras, dille, ei, gelatine, geleisuiker, limoen, melk, pistache-olie, pistaches, room, sinaasappel, suiker, water, witte chocolade en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Twee chocolademousses

Ingrediënten:
cointreau, fijne kristalsuiker, gelatine, melk, pure chocoladedruppels, rum, slagroom, suikerwater en witte chocolade

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladebavarois

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, gekonfijte kersen, gelatine, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / nagerecht uit De truffel:

Witte chocoladecrémeux

Ingrediënten:
crème fleurette, gelatine, glucose, melk, olijfolie, slagroom, witte chocolade en witte truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Clownsboltaart

Ingrediënten:
chocolade, gelatine, ijshoorn, kapseldeeg, marsepein, melk, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Bosvruchtengebak

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, bosbessen, chocolade, gelatine, kapseldeeg, melk, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kastanjetaart

Ingrediënten:
botercrème, chocolade, eidooier, gelatine, groene voedingskleurstof, kapselbeslag, kastanjepasta, marsepein, melk, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Speculaasmousse

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, eierdooiers, koekkruiden, melk, slagroom, speculaas, suiker en witte gelatine

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Bitterkoekjespudding

Ingrediënten:
amandellikeur, bitterkoekjes, chocoladerasp, custard, eidooier, gelatine, melk, slagroom, suiker en vanille

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
pure chocolade, eidooier, ei, gelatine, melk, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...