Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, granen, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zaden, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2: