Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, zaden, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis: