73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelmeelnootmuskaatoliepure chocoladeroomsinaasappelslagroomsuikersuikerklontjestarwebloemvanillesuikervolle melkwater
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Custard creams

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, custardpoeder, eigeel, fijne witte suiker, maïzena, melk, poedersuiker, rijstebloem en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, soesjesdeeg, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Bloedsinaasappelcakes met gecondenseerde kokosmelk

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelpoeder, bakpoeder, bloedsinaasappel, boter, eieren, gezoete gecondenseerde kokosmelk, honing, maïzena, melk, meloentapioca, poedersuiker, rijstbloem, vanille-extract, boter en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Éclairs met lavendelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kleurstof, lavendelbloemen, maïzena, melk, poedersuiker, vanillepeul, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete donuts met roomvulling

Ingrediënten:
citroen, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, kristalsuiker, maïzena, merg, olijfolie, poedersuiker, soezendeeg, vanillestokje, verse aardbeien, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Kokos Passievrucht Tartelettes

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, maïzena, poedersuiker, suiker, boter, kokosmelk, meel, melk, passievruchtencurd, slagroom en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mokkapudding

Ingrediënten:
espresso, garderoom, halfvolle melk, koffiemelk, maïzena, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Haal meer recepten op...