Zanddeeg met amandelfondant, gembercustard en verse aardbeien

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 45 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rood fruit & chocoladecrumble

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Pijnboompitten met amandellmeel, kokosmelk en aardbeien

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Vijgensalade met vier sausjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pistachefinanciertjes & rood fruit

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure