Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: