Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkensrugstuk gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kruidnagel, melk, ui, varkensrug, witte peper, witte wijn, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, gekookte ham, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, spek, suiker, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: