Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Ham-kaascroquetten
- Ingrediënten:
- boter, eiwit, ham, jong belegen kaas, melk, mosterd, paneermeel, patentbloem, peper, room, worcestershiresaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, ei, eidooier, gehakt, gruyère, ham, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Lunch uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: