Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, tijm, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: