Recept uit Eten in Italie:
In melk gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbil, melk, nootmuskaat, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, gehakt, gekookte ham, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, slagroom, ui, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Lunch uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: